Λιμάνι Σαντορίνης – Ενα απο τα ομορφότερα λιμάνια του κόσμου

Santorini port one beautiful ports world - Λιμάνι Σαντορίνης

Για κάθε ταξιδιώτη έχει μια μοναδική εμπειρία να επισκεφτεί τα ελληνικά νησιά, γιατί κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικά όμορφο. Έχετε την ευκαιρία να μπείτε στα λιμάνια και να απολαύσετε την εκπληκτική ηλιοφάνεια μια εκπληκτική και αξέχαστη εμπειρία. Η Σαντορίνη, που ονομάζεται επίσημα Θήρα, είναι το νοτιότερο ελληνικό νησί που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων, στο νότιο Αιγαίο. Πρόσφατα το λιμάνι της Σαντορίνης ψηφίστηκε ως ένα από τα ομορφότερα λιμάνια του κόσμου.

Η εκπληκτική θέα και τα εκπληκτικά σπίτια

Τα παστέλ χρώματα σπιτιών που έχουν χαραχθεί στους βράχους, τα κρυστάλλινα νερά του ζαφείρου, τα λευκά κτίρια με τα μισά σφαιρικά, το χρώμα του γαλάζιου ουρανού είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα που θα δείτε ποτέ. Οι μαύρες ηφαιστειογενείς παραλίες της Περίσσας και του Καμαρίου είναι μεγάλες, όπως και η πιο διάσημη η Κόκκινη Παραλία κοντά στο Ακρωτήρι..

Η Πύλη των Κυκλάδων

Το λιμάνι της Σαντορίνης θεωρείται πύλη των Κυκλάδων. Με την πιο εκπληκτική ηλιοφάνεια που θα δείτε ποτέ και θα θυμόσαστε για πάντα. Όποιος επισκεφθεί τα λιμάνια της Σαντορίνης δεν μπορεί να ξεχάσει το συναίσθημα και την εκπληκτική θέα.

Νιώθεις ένα ιδιαίτερο είδος ενέργειας, όπως κάτι που γίνεται από τους Θεούς. Τα αρχαία ελληνικά αξιοθέατα, ο πολιτισμός και η παραγωγή κρασιού είναι μόνο μερικά πράγματα που μπορείς να δεις σε αυτό το εκπληκτικό νησί. Ένα άλλο χαρακτηριστικό στοιχείο της Σαντορίνης είναι τα σπίτια του ηφαίστειου. Δεν θα το πιστέψετε πόσο καταπληκτικό φαίνονται. Όταν το ηφαίστειο εξερράγη, δημιουργήθηκε αυτό το εκπληκτικά σχηματισμένο νησί που δεν θα θέλετε να χάσετε. Θα δείτε τα πιο ρομαντικά μέρη στη Σαντορίνη, με ενα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο είναι ο ευκολότερος τρόπος να δείτε το νησί και να δείτε όλη την ομορφιά του. Σίγουρα αξίζει τα χρήματά σας και ο χρόνος για να δείτε αυτό το νησί.

 

Λιμάνι Σαντορίνης

Ενοικίαση Αυτοκινήτου στα Φηρά